Cazile vechi din fonta ofera o rezistenta sporita, izoleaza termic si fonic, nu flambeaza si nu fac zgomot atunci cand sunt folosite asa cum fac cele de tabla sau din alt material subtire. Cazile din fonta sunt garantate cel putin 50 de ani iar noi oferim o garantie de 4 ani pentru reconditionarea ceea ce nici o alta firma care comercializeaza cazi noi nu poate oferi la o cada din tabla sau din fibra de sticla, in plus o cada pentru a o schimba necesita multa munca si deterioararea intregii bai.

Nu cred ca cineva ar dori sa schimbe cada in fiecare an, dar o reconditionare la 5-6 ani este accesibila oricarei familii, redandu-i stralucirea din prima zi, apeland la serviciile oferite de noi

Suntem singura firma de reconditionari cazi de baie care foloseste aceasta tehnologie aplicand email la cald in mai multe straturi chiar la beneficiar acasa.
Nu folosim vopseluri sau alte produse din comert care se exfoliaza, se ingalbenesc sau isi pierd luciu dupa prima folosire.
Sperand ca v-am convins ca o cada veche din fonta reconditionata de firma CADSERV este mult mai calitativa decat orice produs aflat in comert, va invitam sa apelati la serviciile oferite de firma noastra cu cea mai mare incredere!

5 Replies to “Despre reconditionarea cazilor de baie din fonta”

    1. Lasati-ne adresa si un numar de telefon pentru a putea veni si reconditiona cada de baie . Lista de preturi actualizata la zi o gasiti pe site. Multumim , echipa cadserv romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.